Tuesday, September 9, 2008

kau kunci cinta ku

Tuesday, September 9, 2008


sesungguhnye hari ini ku berduka lara, gundah gulana, sejak semalam lagi. hatiku bagai dicarik-carik dan ditusuk sembilu, lalu disiram air garam...ohh, pedih sekali rasanya. tak tertahan menanggung keperitan bila sayangku terpaksa kulepaskan....hatiku menangis kepiluan..

sayanggg..jangan tggalkan dakuuuuuuuuu:puteh_29:


tp kini,
kumenyedari betapa kuperlu merelakan pemergianmu stlh 2 tahun kau berkhidmat kpdku,
oh....my mju 700..
inila rupenye. sebijik!!kaler ni ler

kenapekah kau perlu mengeringkan poketku di saat2 puasa nak menjelang raye nih?:puteh_15:

semalam la...mase bbuke pose ttbe die buat hal. perghhh..panas hati aje. die nye screen putih ajor. xkeluar hape2. bile klik shutter ader bunyik ckek ckek tuh. huh, baru nak snap2 gambo makanan nak bagi kome jeles n lapo time2 posa. daaaahhh, kensel. *ha, itulah kau aan niat jahat*<--harusla insap

bile tanye2 kat kedai, maybe LCD screen nye da kiok. maka, kalau mau ganti lam 400 hengget. wut? 400 hengget? lalala..menyanyi2 poket ku!!! pehtuh owang kedai kate kalau tukau LCD screen pon nanti rosak lagi. mmg betul pon kan, kire sementara aje. huhu..tekanan betul la

makanye terpaksa la kumerelakan pemergiannye ittuh..dengan ituh, marilah kite ke loyat. camera hunting time.. kalau tak nanti kome xnmpak gambo2 diriku yg comel ini. hiks


errr..yg ni pon cam menawan kan? sesuai utk owang2 lasak cam saye..hehe


7 comments:

a^T04 said...

bestnya..dah lama dok usha cam ..hehe. btw, anda tlah d tag(^_^) jemput ke blog ati ye kalo free.

lil^RED799 said...

hahahhahhahahha tu laaaaaa niat jahat!!!! dahdah takde cerite makanan...g buat tag pat blog kite!

ayusolo said...

haaa..ni namanya nak camera raya gak...sila2 beli b4 raya kalo tak meroyan blog takder gambor...me setia with my Sony digi cam..yang dah berusia 4 thn lebey dah...:)

nshikin said...

hehehehe..tu la. Niat tak betul kan dah kena :P

cantik gak kamera baru tu. Kalo arga dia reasonable, beli jer la aan :P

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to a^t04: huhu..hanye kerane suda rosak baru mau usha

misstheorangelily to lil^red799 : huwaaaaaa.....tak kireeee

misstheorangelily to ayusolo : mcm agak betul la...kot. nak raye nye kamera

misstheorangelily to nshikin : huhu..ye baikkkkk..niat baikk pehni. huwaaa

Tny said...

At last orange beli yang mana? Jadik beli camera yg boleh masuk dlm air tu ke?

*Ehh nk panggil nma apa yea?*

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to tny : hehe..alhamdulillah, suda selamat beli yg bole masuk lam air tuh..

*bulih panggil aan*