Friday, September 5, 2008

semalam punye cerite

Friday, September 5, 2008
pasan tak? blog ni tidak berhupdet hari ni? xpasan? xpasan sudahhh..heheh..

saje nak bubuh gambo makanan..nak bagi kowang terliur plus jeles lagi melihat ape yg ader kat sini. haha.. keji sehhh!!! semalam cadang nye nak bukak posa kat masjid ukm saje. tp ttbe terbukak terselak buku2 resepi terrringin plak nak memasak 1 mende ni. tp..tgk rupe, tgk bahan2 mcm xkene plak ngan tekak. err..ekceli, malas sebenornye. banyak sgt mende bahan nye. tp, nak jugak buat ala2. last2 jadik lain plak dgn rase yg wallawehhh...malatop!!! oh..sile abaikan diriku masuk bakul angkat sindiri yerk..heheh

ala2 chicken wrap gituh kannnn


ader org kate lagik sdp dr KFC n McD. yeke? harus ku banggaaaa..hiks

incek akbar suke gile mende ni. siap soh buat lagik. hadoi..banyaklaaaa incek akbar. lenkali la erk. takkan hari2 mau makan mende same aje. ader la rezeki si sheera dpt mende ni. sikit housemate die siap mntk resipi lagik..hehe. mane la diriku x kembang semangkok kan?hehe. walhal gue main campak2 saje. ikot tekak...opsss..posa ye. maksudnye ikot tgn sesuke ati nak bubuh hape. hehe

sebagai penambah selera, aan buat mende ni. errr..sebenornye diriku terliur menengok blog lil^red799. ai jeles nengok die buat mende ni...makanye hambek resepi die. tp..instead of buat dessert yg pekat, aan buat air minum. lalala..nyamieeeee


amacam? jeles ke?hiks


2 comments:

lil^RED799 said...

waaaaaaaahhh ade org menurut resipi nih...amacam??? ok ke??? hari ni farihah buat lg bende alah tu...sodaaaaaaaaaaaaappp nyam nyam...eh...cam tau je kan...blom buke pon lg..hehehhe

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^red799 : uishhh..harusla aan ikot resepi farihah kan..nampak begitu menyelerakan n hasilnye pon sodaaaap gile sampai licin sekelip mate. hahahah.. besh ah farihah