Sunday, September 7, 2008

permintaan hati

Sunday, September 7, 2008

disebabkan ramai yg kate tergoyah iman bile masuk rumah oren nirh, maka dengan ini saya selaku pemilik bersama rumah oren ingin mempamerkan 2 keping gambo yg....errrr..lu pikirla sendiri !!

nasik goreng hape tah. men campak2 saje. jadikla cenggini. tp rasa tak 5 star ar cos nasik terlembek<--mase tuh ralit main ngan karipap, x pasan nasik dah lain macam.

daaa...inilah hasil karipap arituh

oh..karipap ituh sile abaikan yg hangus sbb bukan saye yg goreng. my housemate yg goreng. minyak terlebih panas. tuh yg kulit karipap jadik menggerutu sikit. tp rasa die......hui, abih 15 ketoi karipap ku
:snow02:

4 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

sedap sedap..
boleh la post karipap 2 kat kite..
:)

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to zack_ u : huhu...post kang basi. xshedap la dear...kalau nak kene pk alternative lain. hehe

Beruang Madu said...

NI karipap segera ker?? tu nasi goreng segera ker?? nanti belajar ngan Abg Bear cecara nak buat nasi goreng kung fu yg original punya... asal jadik lerrrrr

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to beruang madu : haippp!!! sindirian bhd punye buat laaaaa.. yeke? waahhhhh..ini suda baekkkkk