Monday, September 1, 2008

Exam

Monday, September 1, 2008

kalau dulu2 bile nak exam..ape yg kowang rase? takot? gemuruh? hepi???ha?ader ke owang hepi ar time exam? heheheh. me? segale2 nye bercampo2. yg penting of cos le takot. time tuh mcm x ckp semua nota. kalau bulih semue buku nak kene bace. sampai saat2 terakhir pon nak kene bace. hahahahahahah.

bile masuk lam dewan segale doa ngan doa qunut bace dulu. oh..masuk tuh air kosong dipastikan ader kecuali kalau owang yg jage pekse tak bagi. aisey..kalau otak tgh membeku..minum ayor banyak2 konon2 idea dtg mencurah2. hahaha.. takderkla, kalau dok lam tuh 2-3 jam tak minum air, mau kering daaa...kecuali time bulan posa. dok exam..segala mcm pangai kuar. hihi. yg pasti musti aan dok bersile atas kerusi tuh. haip!! pedulik hape ai. kalau tak dok camtuh xderk idea!!hihi. pehtuh, kalau busan, dok pandang kiri kanan kiri kanan sampai menimbulkan syak wasangka owang yg jage tuh. biorla da siap ke atau xleh jawab ke, selalunye aan akan tggu mase abih gak. unless kalau da betul2 sakit kepala tahap gaban. buat derrkkk aje lam tuh.

itu cerite dulu2 hokey. nak dijadikan cerite, jumaat malam sabtu lepas, aan kene tlg lecturer biokimia n teknologi enzim jage exam kat dewan bestari ukm. sts lam kol 830. edar paper, soalan semua la. bile da jage exam ni...time ni dok keje menengok students saje. tgk pangai sape same ngan kite. oh, semestinye bergelak ketawa bersame2 cik ditmercury. hahahaah... meh kite nengok gambo2 yerk



teeet!!!mase menjawab tlh tamat ye


makan2 hanye dibenarkan kepada petugas2 saje. hiks...ni prof yg bawak


skrip jawapan dorang. kene kire satu2

2 comments:

cikgooden said...

ukm skang exam ker?...

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgooden :mggu mid sem