Thursday, September 18, 2008

mengidam lah

Thursday, September 18, 2008
al-kisahnye kelmarin aan kan mcm ala2 nak dpt berite gumbire kan (tp kene usaha lebih laaaaa...), terus incek akbar ckp, " wahhh..berite happy kene belanje," hukkkk..terkedu ko!!! tp x kisah..sbb kitorang mmg camni. kalau ader berite happy dikongsi bersama...kalau x, jgn harap!!!muahahaha *tipu aje*

konon2 tekak org puase ni mcm tingin nak mkn domino pizza tuh ha. pehtuh mcm tamoh gi kat kajang. nak gi kat midvalley. cehhh..kerek no!!! hehe.. pehtuh da sampai MV ni tertukau plan plak...termasuk kat burger king. ohh..selamat sikit duet haku!! yela, burger king kan murah sikit..kedekut nye aan!!! muahahaha

kenape burger king jauh beno??? mm..kat alamanda tuh selalu nengok, tak bukak2 gak. opening soon opening soon la ko burger king. da bape bulan x bukak2!! geram hokey...!!!


suke tol incek akbar amik gamba ai yg cun ni!!*sile jgn muntah, nanti batal posa korg*


nmpk sedap kan???oh..pree ni, skang ader promotion set BK dpt pree eskrem ni. tp aan prefer lagik McD sbb yg BK ni susu die kuat la rase die *banyakla aan!!abeh jugak ko ngap!!*


menyelerakannnnn...

kalau nak tau, incek akbar ni sejak cerite ironman tuh, suke beno die makan kat burger king. kenape??? mane idak nye...hero die tuh kan makan "american cheese burger" brand ni!!! pasni bukak kat alamanda harusla die ajak sokmo. huhu.... gemok gemok!!


9 comments:

a^T04 said...

wah..so, hepi x?

sila amik award kat blog ati ye

atty's said...

leleh air liur nengoknya

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to a^t04 : oh hepi hepi...okeh..awardd..thanks

misstheorangelily to atty's : ohh..xperk, kang mai sini kite ronde2 MV sesame makan2..hiks

lil^RED799 said...

have both of u tried carls jr????
sileeeeeeeeeeeeeeee la pergi rasa...confirm lepasni dah tak pandang dah bk tuh.......carls jr is much much much much better ...sodap glos ya rabbi! hehehhehe

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^red799: errr...utk pengetahuan farihah, kitorang ni makan ape yg selalu ader je...hiks...

btw, carls jr tuh katner ader yek??

puterikurekure said...

tergugat imanku!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to puterikurekure : hehe..maaf yaaaaa...jgn bukak posa dahla

ayusolo said...

haah lah...Bk tu dkt Alamanda dah lama dah tulis OPENING SOON...namun hampeh...tak lama lagik nak bukak Big Apple plak...tak tau lah SOON dier tu biler kan...tungguuuuu jer laah.....

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to ayusolo : tau xper...dah penat nunggu..huhu