Friday, September 19, 2008

jalan2 kebengangan

Friday, September 19, 2008


hari cuti nuzul quran tuh sebenarnye aan-incek akbar-cik ditmercury pi kat hilton hotel yg kat sebelah kl sentral nu ha... cewah, aan gi makan kat hotel ka??? hukhukkk..nak mampos!!! takder maknanye mengosongkan poket ku dikala ujung2 ni. xmau duh makan kat hotel. dahla mahal...unless kalau gomen bayorkan buat kursus ke hape..makan preee..hikhik@nggaya

al-kisahnye kami ni semangat gaban nak pi ape ke namenye erk..ala, mcm education fair. yg ni US nye univ dtg. kami ni berkobar2. pg tuh cik ditmercury tepon kate ader iklan kat soratkabar pasal mende ni..
:puteh_28: berapi2 camni la semangat nye kire2 nye kan... kene cepat2 due to limited period. bukak kol 5 ptg sampai 9 mlm saje. gile kan sekejapnye??

sekaliiiiiiiiiiiii...bengang jeeeee!!!:puteh_14:. rupe2nye univ yg dpt, xpenah dengau pon. dahla limited time, pehtuh ramai plak..pehtuh lagik die mcm xbanyak utk org2 tua postgrad punye prog. duhhhh..tensen tensen

maka kamik pon terkedek2 keluar. singgah jap menengok panorama di kala petang...nak menyejukkan ati yg tgh hot ni


siape suke sangkut lam jam angkat tangan???? tamoh ah dok kl ...hehebilekah akan ku memiliki umah begini????

peh amik gambo2 kat atas, kami pon jalan laju laju nak pi bukak posa. kl sentral saje sudah. sekali penoh daaaaa... tensen lagikkkkkk. last2 we decided bukak posa lam kete aje. seb baik ader cokolat rocky n air hasil songlapan dr hotel. muahahahahaha

sampai kat mobil kat area mane tah, serdang kot, kitowang benti solat n hasilnyeeeee....

hadiah drp cik ditmercury kite..tenkiuh2..hehe

cik ditmercury control ayu

burppp...alhamdulillah...


gituhla kisah tensen di hari cuti..

10 comments:

lil^RED799 said...

owh mc d!!!!!!!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to lil^red799 : ye...McD.kenape???adekah anda mengidam???

cikgu jawe said...

ayyyooo!! ammaaaa!! dok klang pun mcm apa jek jln sesak. apatah lagi dok KL. huhu

eerr.. tu mcD ek?. sekali lagi aku tgk tadek emosi je makan2 tu semua. wahahaha!

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to cikgu jawe : errr..tanye sket, awat bahasa jadi lagu tu??hehhehe..
kl?sesak ya hamat..seb baik mase time balek tak sesak sgt

ele...cikgu tingin tuh. xdak emosi sbb kami tak amik gamba burger gebu2 yg cikgu suke.....kan kan???

nshikin said...

nak makan mcd gak.. :D

aan.. nanti bila dah pi obersea, jangan lupakan kita ek :)

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to nshikin : ehhh..ngape ckp cenggitu???jgn doa kite putus kawan..tp doa persahabatan itu kekal...insyaAllah..okeh???

pi le mkn mcd tuh haaaa....hehe

June said...

canteknya kereta tu tersusun panjang2..bikin hati jadi walang kalo duk dlm barisan dibawah tu kan..

JOHARI JALINAS said...

tak inform kat aku pun ada education fair utk university USA.huhuh.

oRanGeLiLY said...

misstheorangelily to june : tau xpe...walang?? wahhh..bahasa puitis gituh

misstheorangelily to johari jalinas : sorry le...kami gi pon mcm x rancang. ttbe kak dila terbace

nshikin said...

bukan doa nak putus kawan la.. tp cam sedey jer sebab nanti kita terpisah jauh.. lelagi tengah layan lagu syahdu jer mlm td.. terus jadi sentimental habis. Hiks..!!